Cronos

Cronos sai yhden parhaimmista joululahjoistaan hieman yli kaksi vuotta sitten, kun se löydettiin vaeltamasta kaduilla ja tuotiin tarhalle juuri ennen joulua. Kylmä katu vaihtui heinäisään lämpimään tarhapetiin ja säännöllisesti tarjottuun ruokaan. Vuoden 2014 joulusta asti Cronos on asunut tarhalla, huomaamattomana…olisiko nyt Cronoksen aika löytää parrasvalot ja oma rakastava koti?

Cronos on kiltti, rauhallinen ja ystävällinen, vaikkakin ensitapaamisella se voi hieman aristella uutta ihmistä. Hetken totuteltuaan se kuitenkin vapautuu ja on myös helppo käsiteltävä tilanteessa kuin tilanteessa. Cronos tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja jos vain mahdollista, Cronos on aina valmiina pieneen leikittelyyn. Vaikka Cronos on suhteellisen helpon tuntuinen koira, Cronoksen adoptoijalla tulee olla vankka koirakokemus ja ymmärrystä, että kotiutuminen voi kestää jonkin aikaa, sillä Cronos on viettänyt tarhalla jo 2,5 vuotta, yli puolet elämästään.

25.6.2017:
Cronos on energinen koira, joka tarvitsee paljon liikuntaa ja aktiviteetteja. Omassa laumassaan tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta ei epäröi puolustaa itseään, jos joku dominoi tai yrittää aiheuttaa tilanteita.

Ikä: synt. n.12/2013 tullut tarhalle 12/2014
Sukupuoli: uros
Korkeus: 62 cm
Pituus: 58 cm
Kaula: 36 cm
Rinta: 64 cm
Paino: 23 kg
Jos olet kiinnostunut, täytä ei-sitova kiinnostuslomake

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com