Dawnie

Dawnieksi nimetty nuorukainen löydettiin muutaman kuukauden ikäisenä Cernavodan keskustasta pari kuukautta sitten. Pentu oli yksin, eikä sen emoa näkynyt lähialueella, niinpä Save the Dogsin työntekijöiden oli pakko ottaa koiranpentu mukaansa tarhalle. Parin kuukauden ikäinen pienokainen ei olisi selvinnyt yksin kadulla.

Nyt Dawnie asuu Cernavodan vanhalla tarhalla nuorten koirien laumassa. Se on iältään arviolta puolivuotias. Kaikessa sen käytöksessä näkyykin pentumainen kujeilu ja innokkuus. Tuleva koti joutuukin varautumaan pentuenergiaan ja ohjaamaan Dawnieta lempeästi kotikoiran tapoihin. Tällä hetkellä tyttö haluaisi vain leikkiä toisten koirien kanssa ja tuleekin näiden kanssa toimeen hyvin. Ihmisten kanssa Dawnie on hieman epävarma, mutta se on todella kiinnostunut uusista tuttavuuksista. Koira antaa käsitellä itseään hyvin hoitotoimenpiteiden aikana.

Ihanteellista olisi jos Dawnien tulevassa kodissa olisi toinen koira näyttämässä esimerkkiä kotikoiran elämäntavoista, mutta tyttö pärjää myös kodin ainoana koirana. Alussa kaikki uuden opettelu vaatii tulevalta kodilta kärsivällisyyttä, koska Dawnie on asunut pääasiassa nuoren elämänsä tarhaympäristössä. Uusien asioiden äärellä Dawnie on epävarma, mutta tuella ja kannustuksella tytöstä kuoriutuu upea perheenjäsen.

Dawnie saattaa sopia kotiin, jossa asustaa kissoja, mutta alussa se voi olla turhankin innokkaana kissojen perässä. Kiltin luonteensa perusteella tyttö saattaa sopia myös kotiin, jossa asuu lapsia, jotka ovat tottuneet koiriin.

Ikä: synt. n.07/2016 tullut tarhalle 10/2016
Sukupuoli: narttu
Korkeus: 51 cm
Pituus: 40 cm
Kaula: 40 cm
Paino: 17,5 kg
Jos olet kiinnostunut, täytä ei-sitova kiinnostuslomake

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com