Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/koirieny/public_html/includes/menu.inc).

Diesel

Päivitys 16.05.2018: Diesel hakee uutta kotia

Diesel tuli Suomeen tammikuussa 2018. Se on hellyyttävä 'nallekarhu', joka mielellään tulee vaikka syliin. Diesel on rauhallinen, antaa käsitellä kaikissa hoitotoimenpiteissä hienosti sekä kulkee hihnassa hyvin. Pienet nopealiikkeiset ja kimeällä äänellä haukkuvat koirat saavat Dieselin hämmentymään. Dieselin historiasta Romaniassa saattaa antaa vinkkejä se, että se arastelee miehiä ja suhtautuu yllättäen lapsiin kielteisesti ja dominoivasti.

Yhdistyksen ja omistajan yhteispäätöksellä Dieselille etsitään nyt koirakokenutta aikuista loppuelämän kotia, jossa ei ole lapsia ja jossa se saa olla huomion keskipisteenä ilman stressiä. Dieseliä voi mennä tapaamaan nykyiseen perheeseen Helsingissä sovittuna ajankohtana, mutta se edellyttää ensin keskustelua yhdistyksen adoptiotiimin kanssa.


Kaunis ja hellyydenkipeä Diesel tuli tarhalle noin vuoden ikäisenä, se löytyi vaeltelemasta kaupungin kaduilta. Se on tasapainoinen koira, joka tulee tarhalla toimeen kaikkien kanssa, ja kuten videolta näkee, pitää se myös kissoista. Iloinen ja ystävällinen Diesel hakee aktiivisesti kontaktia ja rakastaa huomiota. Se onkin varsinainen halinalle joka ei tiedosta omaa kokoaan, vaan taitaa mielestään olla juuri sopivasti sylikoiran kokoinen. Diesel on ylipainoinen ja tarvitsee uudessa kodissaan säännöllistä liikuntaa ja terveellisen ruokavalion. Se antaa käsitellä itseään ongelmitta. Diesel tarvitsee kodin jossa sille on runsaasti aikaa ja rakkautta.

Ikä: synt. n.08/2013 tullut tarhalle 11/2014
Sukupuoli: uros
Korkeus: 61 cm
Pituus: 57 cm
Kaula: 50 cm
Rinta: 82 cm
Paino: 33,5 kg
Jos olet kiinnostunut, täytä ei-sitova kiinnostuslomake

Diesel Suomessa:

Diesel Romaniassa:

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com