Dorac

Dorac tuotiin kesällä Save the Dogsin toimistolle yhdessä neljän sisaruksensa kanssa. Pennut jakavat nyt yhteisen tilan uudella tarhalla. Dorac on suloinen, mutta epävarma nuori koira, joka on hieman arka vieraita koiria ja ihmisiä kohtaan. Se hakee kontaktia tutuilta ihmisiltä, mutta tarvitsee aikaa totutellaakseen uusiin ihmisiin ja tilanteisiin. Sen arkuus ilmenee mm jähmettymisenä, ja se saattaa myös säikähtää äkillisiä ääniä. 
Dorac etsii kokenutta, aikuista kotia, jossa sille on runsaasti aikaa ja rakkautta, ja jossa sitä osataan pehmein keinoin tukea sopeutumisessa kotikoiran elämään. Dorac antaa tutun ihmisen käsitellä itseään ongelmitta.  Se on tarhalla totutellut kaulapantaan, mutta tarvitsee vielä runsaasti harjoitusta ja totuttelua jotta ulkoilut hihnassa sujuisivat turvallisesti ja hallitusti.
Dorac tarvitsee rauhallisen kodin, jossa saisi mieluiten olla tasapainoinen, kiltti ja leikkisä koirakaveri. Pennun tavoin Dorac rakastaa leikkimistä koirakaverin kanssa. Kissoihin se ei vielä ole tutustunut. Doracin polvessa on lievä patellan subluksaatio joka tällä hetkellä on täysin oireeton.

Ikä: synt. n.06/2017 tullut tarhalle 08/2017
Sukupuoli: uros
Korkeus: 50 cm
Pituus: 54 cm
Kaula: 36 cm
Rinta: 64 cm
Paino: 16,3 kg
Jos olet kiinnostunut, täytä ei-sitova kiinnostuslomake

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com