Gamma

Gamma löydettiin sisarustensa Harryn, Gregin, Olivian and Scottyn kanssa kadulta Cernavodan köyhältä asuinalueelta viime keväänä. Pennut olivat löytöhetkellä vain parin kuukauden ikäisiä ja sisarukset ovat varttuneet tarhalla komeiksi ja kauniiksi nuorukaisiksi.

Gamma on veljeään Scottya hieman arempi, mutta koira antaa käsitellä itseään hyvin. Gamma on kiltti, mutta veljensä tavoin Gemma on epävarma uusissa tilanteissa vieraan ihmisen kanssa. Tästä syystä tyttö tarvitsee paljon harjoitusta sosiaalisissa taidoissa. Tulevassa kodissa Gamma tarvitsee toisen koiran tukea harjoitellessaan kotikoiran elämää. Kodissa voi olla myös kissoja, sillä tarhan kissoihin Gamma suhtautuu ystävällisesti. Gamman tarhahistorian vuoksi tulevassa kodissa ei voi olla pieniä lapsia. Gammalla on kaikki mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä hienoksi kotikoiraksi. Tyttö vaatii vain omistajaltaan kokemusta koirista ja koiranlukutaitoa, jotta Gamma pääsee pois arasta kuorestaan ja nauttimaan kotikoiran elämästä.

2.4.2017:
Gamma on tosi tasapainoinen ja iloinen koira. Ei hätkähdä tarhalla pienistä. Hakee runsaasti huomiota, mutta jatkaa sitten taas muihin puuhiin. Peuhaa varsinkin Scottyn kanssa. Unelmakoira aktiiviselle ihmiselle, joka haluaa harrastaa ja puuhata koiran kanssa..sitten, kun koira kotiutunut. Gamma on isokokoinen ja vaatii ehdottomasti peruskoulutuksen kunnon koirakansalaiseksi, ettei positiivinen luonne muutu. Ansaitsisi päästä pian perheeseen, hieno koira menee hukkaan tarhalla :(
 
Ikä: synt. n.01/2016 tullut tarhalle 03/2016
Sukupuoli: narttu
Korkeus: 56 cm
Pituus: 55 cm
Kaula: 40 cm
Rinta: 67 cm
Paino: 24,5 kg
Jos olet kiinnostunut, täytä ei-sitova kiinnostuslomake

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com