Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/koirieny/public_html/includes/menu.inc).

Samurai

Samurai löytyi Cernavodan keskustasta 2016 ja on siitä lähtien asunut Save the Dogsin tarhalla. Se suhtautuu muihin koiriin tasapainoisesti ja ystävällisesti, kissoja se ajaa takaa, eikä sitä suositella kissatalouteen. Samurai on kiinnostunut ihmisistä ja hakeekin huomiota sille tutuilta henkilöiltä. Uudessa ympäristössä ja uusissa tilanteissa se saattaa alkuun olla hieman epävarma, mutta totuttuaan se on ystävällinen ja seurallinen. Samurai antaa käsitellä itseään ongelmitta, mutta kokonsa vuoksi sitä on vaikea nostaa. 

Samurai on älykäs ja utelias koira, joka on nopea oppimaan. Sen unelmakoti olisi aktiivinen perhe, jossa sille on runsaasti aikaa ja jossa on riittävästi taitoa ja kokemusta tukea koiraa sen sopeutumisessa kotikoiran elämään. Perheen mahdollisten lasten tulee olla jo isompia (teini-ikäisiä) ja koiriin tottuneita. 

Ikä: synt. n.11/2013 tullut tarhalle 02/2016
Sukupuoli: uros
Korkeus: 62 cm
Pituus: 65 cm
Kaula: 49 cm
Rinta: 71 cm
Paino: 32,3 kg
Jos olet kiinnostunut, täytä ei-sitova kiinnostuslomake

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com