Uusi klinikka

UUSI ELÄINLÄÄKÄRIKLINIKKA Cernavodaan! -kampanja

Cernavodan uuden tarhan yhteyteen tulevan eläinklinikan rakennustyöt ovat alkaneet. Projekti on vasta alkutekijöissään, mutta kohti unelmaa ollaan jo vauhdilla suuntaamassa. Kuten Footprints of joy -eläinsuojelukeskus aikoinaan, on uusi klinikka ollut tähän asti vain haaveissa, suunnitelmissa ja pohjapiirustuksissa. Lahjoitusten avulla saatiin uusi tarha rakennettua, ja nyt Save the Dogs ottaa uuden askeleen kohti Romanian edistyksellisimmän eläinsuojelukeskuksen seuraavaa vaihetta, modernia klinikkaa, jossa tuhannet eläimet tulevat vuosittain saamaan ensiluokkaista hoitoa.

Klinikalle tulee omat osastot eri tilanteissa oleville eläimille: eristystä ja tehokasta hoitoa vaativille oma siipi, toipilaille oma alue ja päiväkäyntipotilaille oma eläinlääkärin vastaanottotila. Klinikalla autetaan sekä Save the Dogsin pelastamia eläimiä että paikallisten ihmisten lemmikkejä ja työeläimiä. Klinikan avulla eläinten hoito tehostuu ja alueen ihmiset saavat nopeasti apua, jos eläin on pulassa. Uusi klinikka madaltaa paikallisten ihmisten kynnystä tuoda sairas eläin saamaan hoitoa. Klinikan ansiosta saadaan myös työllistettyä paikallisia eläinlääkäreitä ja eläintenhoitajia.

Save the Dogs yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa, Suomessa luonnollisesti Kodittomien koirien ystävät, aloittaa kampanjat lahjoitusten saamiseksi klinikkaa varten. Jos haluat olla mukana yhdessä Romanian edistyksellisimmissä eläinsuojeluprojektissa lahjoita haluamasi summa ja olet mukana tekemässä Romanian eläinsuojelun historiaa. Pienikin summa on tärkeä.

Lahjoituksen voi tehdä seuraavin tiedoin:

TILI: FI38 4727 0010 1162 46
VIITE: 1083
Saaja: KKY

[Videolla Save the Dogsin puheenjohtaja ja perustaja Sara Turetta kertoo miksi uutta eläinlääkäriklinikkaa tarvitaan Cernavodaan.]

© 2012 Kodittomien koirien ystävät | Hemlösa hundars vänner | Friends of Homeless Dogs | info@koirienystavat.com