ICAWC-kuulumisia Sofiasta

Profile picture for user otilia
ICAWC-kuulumisia Sofiasta

Tänä vuonna kansainvälinen tapahtuma ”Companion Animal Welfare Conference” pidettiin Bulgarian pääkaupungissa, Sofiassa (ICAWC). Meidän oli onneksi mahdollisuus osalllistua konferenssiin, ja osallistujat tietenkin hoitivat kulunsa itse. Muistutamne, että sponsoroinnit ja lahjoitukset menevät kokonaisuudessaan eläinkoteihin ja eläimille!

Oli mahtavaa tavata ystäviämme ja sankareita Animal Life Sibiusta ja Save the Dogsista, ja saimme myös uusia ystäviä, sekä opimme uutta eläinten turvakodeista joka puolelta maailmaa.

Vain työskentelemällä yhdessä voimme tehdä suuremman vaikutuksen maailmaan. Vaikuttamista edistää erityisesti kasvotusten keskustelu, uusista projekteista ja suunnitelmista oppiminen, tarpeiden selvittäminen, sekä uusien auttamistapojen löytäminen.

Kiitos teille Dogs Trust jälleen upeasta konferenssista, sekä kiitos kaikille ihanille ihmisille siellä jotka käyttävät kaikki resurssinsa paremman maailman rakentamiseen! Oli ilo tavata teitä!

Jos haluaisit tukea meidän toimintaamme ja/tai tätä vuosittaista osallistumistamme tähän vuosittaiseen konferenssiin, liity vkannatusjäseneksi, 20 € vuodessa, tai 200 € ikuisesta jäsenyydestä. Siirrä summa tilillemme FI43 4727 0010 1162 53 viitenumerolla 1151 ja täytä Jäsenlomake.

Kiitos tuestasi!