Yhteistyökumppanit Romaniassa

Kodittomien koirien ystävät ry tukee kolmea yhdistystä Romaniassa varainkeruukampanjoin sekä kummieläinohjelmilla.

Animal Life Sibiu Romania - kumppani Kodittomien koirien ystävät ry

Animal Life

Animal Life on romanialainen eläinsuojeluyhdistys, joka ylläpitää koiratarhaa Sibiun kaupungissa. Vapaaehtoiset huolehtivat koirien päivittäisestä hoidosta ja vievät koirat tarvittaessa eläinlääkäriin. Animal Life huolehtii myös kissoista. Tarhalla on myös adoptio-ohjelma, jonka kautta koirat ja kissat saavat koteja  KKY tukee Animal Lifea varainkeruulla ja kummiohjelmalla. 

STAAD Romania - kumppani Kodittomien koirien ystävät ry

Asociatia STAAD

(lyhenne sanoista Save–Treat–Adopt–Domestic–Animals)

Asociatia STAAD on eläinsuojeluyhdistys, jonka perustaja on romanialainen Mihaela Baisan. Yhdistys tekee eläinsuojelutyötä Mangalian kaupungissa Constantan lähellä. Autettavia on paljon, ja Mihaela antaa hoidokeilleen kaiken aikansa. STAAD tekee tiiviisti yhteistyötä myös Save the Dogsin kanssa. KKY tukee STAADia varainkeruukampanjoin. STAADin Facebook-sivu löytyy täältä.

Save the Dogs - kumppanimme Kodittomien koirien ystävät ry

Save the Dogs

Save the Dogs on italialainen yhdistys, jonka tavoitteena on parantaa Romanian katukoirien tilannetta suoralla avulla ja koulutuksella. Nykyään Sae the Dogsin toiminta keskittyy Etelä-Romanian Cernavodassa sijaitsevaan moderniin eläinsuojelukeskukseen ja -klinikkaan. STD on merkittävä toimija alueellaan, ja heidän liikkuva klinikkansa kiertää lähilääneissä, tekee sterilisaatioita ja antaa akuuttia eläinlääkäriapua ilmaiseksi.