Koirat

Kodittomien koirien ystävät tukee kumppaneidemme Animal Lifen ja Save the Dogsin toimintaa Romaniassa kummikoiraohjelmalla. Löydät kummia etsivät koirat alta.

Voit avustaa valitsemaasi koiraa kuukausittain valitsemallasi summalla, kuitenkin vähintään 10 eurolla. Kummitoiminta perustuu samoihin periaatteisiin kuin organisaatioilla, joilla on kummilapsitoimintaa, eli kummimaksulla tuet koko tarhan yhteisöä ja kummikoirasi on siinä mielessä edustaja näille kaikille koirille. Kummina saat kuvan ja terveiset kummikoiraltasi mahdollisuuksien mukaan vuosittain. 

Kummimaksut maksetaan toistuvana maksuna tilillemme:

IBAN: FI38 4727 0010 1162 46
BIC: POPFFI22

Viitenumero valitaan eläimen kotitarhan mukaan:

  • Animal Lifen kummikoirat: 1041
  • Save the Dogsin kummikoirat: 1009

Haluaisitko kummiksi? 

Ota yhteyttä täyttämällä sivun alareunasta löytyvä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pian!

Toni saapui Animal Lifen hoitoon vuonna 2022, kun hän oli noin 9-vuotias. Auto oli ajanut hänen päältään yhdellä Romanian vilkkaimmista kaduista.

Tässä on Scott, jonka ensikohtaamisessa Animal Lifen kanssa hänen kaulastaan roikkui pitkä ketju.

Nayeli on sanalla sanoen kultainen. Tiedäthän, semmoinen viisas vanha leidi -tyyppinen koira? Se yksilö, joka on oppinut paljon vuosiensa aikana ja osaa käyttää tietämystään hyväksensä.

Gina on iso mutta ystävällinen narttu, jonka Animal Lifen väki löysi sterilointikampanjan yhteydessä pienestä kylästä lähellä Sibiuta.

Dewey (arvioitu syntymäaika 06/2013) on pikkuinen, pehmeäturkkinen uroskoira, joka löytyi Cernavodan rautatieasemalta vaeltelemasta.

Vuoden 2017 syyskuussa Save the Dogsin hevosista huolehtivat eläinlääkärit löysivät tallien tuntumasta pikkuisen koiranpennun ja ottivat sen talleille turvaan. Pentu sai nimen Luna.

Jacky on yksi niistä koirista jotka pelastettiin tappotarhalta toukokuussa 2017. Se oli kauhuissaan ja masentunut, ja pelkää edelleenkin ihmisiä.

Vuonna 2012 neljän kuukauden ikäinen Soricica pelastettiin eläintenkeräilijältä. Koira oli hyvin pieni, aliravittu ja huonokuntoinen.

Bitsy löydettiin myöhään illalla makaamasta tien reunasta. Se oli jäänyt auton alle eikä kyennyt nousemaan.

Ryhdy kummiksi koiralle

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kummiksi apua tarvitsevalle koiralle, kissalle tai hevoselle, tai ryhtyä tietyn kumppanitarhamme kummiksi. Voit lähettää lomakkeen myös, jos haluat ensin lisätietoa kummiohjelmasta. Kirjoita viestisi alla olevaan tekstikenttään. Kiitos avustasi!

Nimi
Kirjoita tähän toivomasi kummieläimen tai -tarhan nimi. Jos et ole varma kenen kummiksi haluaisit, voit myös kirjoittaa tähän "haluaisin eniten apua tarvitsevan kummiksi" tai muita ohjeita meille. Kiitos!
CAPTCHA
5 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.