Tarhakummit - Animal Life

Animal Life on Sibiun kaupungissa toimiva eläinsuojeluyhdistys, joka on perustettu vuonna 2006.

Animal Lifen toimintaan sisältyy eläinten hoito, steriloinnit, valistus ja adoptiot. Animal Lifen toiminta on täysin riippuvainen lahjoituksista. KKY on ollut Animal Lifen tukija vuodesta 2008 mm. kummikoirien avulla.

Tarhakummina tuet Animal Lifen päivittäistä toimintaa. Kummimaksut käytetään yhdistyksen juoksevien kulujen kattamiseksi, esimerkiksi ruokaan, lääkkeisiin, sterilisointiin ja eläinlääkärikuluihin. Tarhakummina voit auttaa haluamallasi summalla kuukausittain (kuitenkin vähintään 5 euroa).  Kummimaksu suoritetaan tilille FI38 4727 0010 1162 46  viitenumerolla 1054.

Jos haluat ryhtyä tarhakummiksi, täytä sivun alareunasta löytyvä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pian! 

Ryhdy tarhakummiksi

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kummiksi apua tarvitsevalle koiralle, kissalle tai hevoselle, tai ryhtyä tietyn kumppanitarhamme kummiksi. Voit lähettää lomakkeen myös, jos haluat ensin lisätietoa kummiohjelmasta. Kirjoita viestisi alla olevaan tekstikenttään. Kiitos avustasi!

Nimi
Kirjoita tähän toivomasi kummieläimen tai -tarhan nimi. Jos et ole varma kenen kummiksi haluaisit, voit myös kirjoittaa tähän "haluaisin eniten apua tarvitsevan kummiksi" tai muita ohjeita meille. Kiitos!
CAPTCHA
14 + 4 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.