Kissat

Kodittomien koirien ystävät tukee kumppaneidemme  toimintaa Romaniassa kummikissaohjelmalla. Löydät kummia etsivät kissat alta.

Voit avustaa valitsemaasi kissaa kuukausittain valitsemallasi summalla, kuitenkin vähintään 10 eurolla. Kummitoiminta perustuu samoihin periaatteisiin kuin organisaatioilla, joilla on kummilapsitoimintaa, eli kummimaksulla tuet koko tarhan yhteisöä ja kummikissasi on siinä mielessä edustaja näille kaikille kissoille. Kummina saat kuvan ja terveiset kummikissaltasi mahdollisuuksien mukaan vuosittain. 

Kummimaksut maksetaan toistuvana maksuna tilillemme:

IBAN: FI38 4727 0010 1162 46
BIC: POPFFI22

Viitenumerot

Animal Lifen kummikissat: 1054
Save the Dogsin kummikissat: 1177

Haluaisitko kummikissan?

Ota yhteyttä täyttämällä sivun alareunasta löytyvä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pian!

Mimu-kissa etsii kummia! Mimu on jo vanhempi, luultavasti noin 12-vuotias kissa, joka otettiin Animal Lifen hoiviin lokakuussa '23, kun se oli jäänyt auton alle.

Lia on erittäin kaunis, lempeä ja kiltti kolmijalkainen kissa.

Ryhdy kummiksi kissalle

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kummiksi apua tarvitsevalle koiralle, kissalle tai hevoselle, tai ryhtyä tietyn kumppanitarhamme kummiksi. Voit lähettää lomakkeen myös, jos haluat ensin lisätietoa kummiohjelmasta. Kirjoita viestisi alla olevaan tekstikenttään. Kiitos avustasi!

Nimi
Kirjoita tähän toivomasi kummieläimen tai -tarhan nimi. Jos et ole varma kenen kummiksi haluaisit, voit myös kirjoittaa tähän "haluaisin eniten apua tarvitsevan kummiksi" tai muita ohjeita meille. Kiitos!
CAPTCHA
10 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.