Hevoset ja aasit

Kodittomien koirien ystävät tukee kumppaneidemme toimintaa Romaniassa kummihevos- ja aasiohjelmalla. Löydät kummia etsivät hevoset ja aasit alta.

Voit avustaa valitsemaasi hevosta tai aasia kuukausittain valitsemallasi summalla, kuitenkin vähintään 20 eurolla. Kummitoiminta perustuu samoihin periaatteisiin kuin organisaatioilla, joilla on kummilapsitoimintaa, eli kummimaksulla tuet koko tarhan yhteisöä ja kummieläimesi on siinä mielessä edustaja näille kaikille kaviokavereille. Kummina saat kuvan ja terveiset kummieläimeltäsi mahdollisuuksien mukaan vuosittain. 

Kummimaksut maksetaan toistuvana maksuna tilillemme:

IBAN: FI38 4727 0010 1162 46
BIC: POPFFI22

Viitenumero:
Save the Dogsin kummihevoset: 1180
Animal Lifen kummiaasit: 1041

Haluaisitko kummiksi hevoselle? 

Ota yhteyttä täyttämällä sivun alalaidasta löytyvä lomake niin otamme sinuun yhteyttä pian!

Timon täytti 3 vuotta vuonna 2023, mutta sen elämän alku on ollut vaikea. Se on ollut Animal Lifen hoidossa jo kaksi vuotta. Timonin edellinen omistaja pelasti sen hyvin pienenä.

Save the Dogsin henkilökunta saapui pelastamaan pientä nälkiintynyttä Gregor-varsaa huonoista oloista aivan viime hetkellä.

Stella on s. 2009 tamma, joka on pelastettu tarhalle 2009.

Ryhdy kummiksi hevoselle

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kummiksi apua tarvitsevalle koiralle, kissalle tai hevoselle, tai ryhtyä tietyn kumppanitarhamme kummiksi. Voit lähettää lomakkeen myös, jos haluat ensin lisätietoa kummiohjelmasta. Kirjoita viestisi alla olevaan tekstikenttään. Kiitos avustasi!

Nimi
Kirjoita tähän toivomasi kummieläimen tai -tarhan nimi. Jos et ole varma kenen kummiksi haluaisit, voit myös kirjoittaa tähän "haluaisin eniten apua tarvitsevan kummiksi" tai muita ohjeita meille. Kiitos!
CAPTCHA
1 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.