Twisterin kuulumisia 2023

Profile picture for user otilia
Twister

Kuulumisia adoptiokoirilta! Tällä kertaa Auli kertoo meille Twisterin tarinan ja kuulumisia. Onko sinullakin KKY:n kautta aikanaan saatu adoptiokoira, jonka kuulumisia haluaisit jakaa? Laita meille viestiä (kuulumiset ja muutama kuva, jos mahdollista) osoitteeseen info [at] koirienystavat.com (infoatkoirienystavatdotcom) niin julkaisemme mielellämme tarinanne!

Mutta nyt kerrohan Twisteristä, Auli!

"Twister saapui Romanian Cernavodasta 15.4.2018 Helsinkiin, suurella jännityksellä ja itku silmässä odotimme kuljetusboxia saapuvaksi.

10 kk: n ikäinen ruskeasilmäinen arka ja ujo poika saapui kotiin. Kentältä hän olisi mieluimmin lähtenyt lentokummin matkaan mutta kannoin kevyen oman rakkaan autoon ja suuntasimme kotiin.

Alku oli " hankalaa", naurettiin ja itkettiin... nyt Twister on reilu 5v ja minun oma vartijakoirani, tottelee hyvin ja seuraa minua ihan minne vaan. Komea kuin prinssi ja juostessaan kuin gaselli, hänessä luultavasti on vinttikoiraa. Minulle hän on maailman kaunein ja komein rescue!

Automatkoista Twister ei erityisemmin pidä, mutta kummien mökille reissataan, kierretty Ahvenanmaa sekä myös Norja, Haltillekin yritettiin kiivetä!

Twisterillä on karvakamuja perheessä, tyttärien koirat sekä tietysti ihmissiskot.

Olen niin kiitollinen tästä koirasta, että sanat eivät riitä kertomaan! Pia, Nelu ja Antti sekä Cernavodan tarhan työntekijät: ISO KIITOS tästä ihanasta nappisilmästä!"

Kiitos sinulle Auli, että Twister on saanut luonasi rakastavan kodin!